O noua campanie neconventionala: "Aici farmacistul nu doarme!"

September 3rd, 2011

1. BRIEF / OBIECTIVE.
O noua campanie de conştientizare a clienţilor Farmaciilor DONA cu privire la rolul de specialist al farmacistului. Persoanele cheap viagra professional care intrau în farmacie trebuiau să afle (dacă nu ştau deja) că au în faţă profesionişti care le pot oferi sfaturi (de specialitate) despre produsele farmaceutice pe care le solicită.
2.SOLUŢIA CREATIVĂ…
…aleasa era una neconvenţională, in care ne-am propus ca orice trecător să îşi dea seama de asta privind în vitrina fiecărei farmacii DONA. În afară de vitrine, mesajele neconvenţionale erau menite sa se regăseasca pe uşa de la intrare, în pieptul fiecărui farmacist şi pe punguţele de medicamente.
3.EXECUŢIA CREATIVĂ.
În loc de afişe, în fiecare vitrină ne-am propus sa prindem de tavan cîte 1-2 perne viu colorate, de dimensiuni cît mai mari pentru a fi remarcate şi din stradă nu doar de pe trotuar, cu un mesaj neconvenţional: “Aici, farmacistul nu doarme. Intră şi întreabă-l ce vrei!”
Ca varianta alternativa au existat si afişe purtind acelaşi mesaj.
De asemenea, am folosit mesaje (texte şi imagini) neconvenţionale pentru stickerele aflate deasupra clanţei de la intrarea în farmacie, pentru insignele din pieptul fiecărui farmacist şi pentru punguţele de medicamente de diferite mărimi.

cialis india

Categories: Uncategorized | No Comments